Lukt het jullie om de bank te beroven?

Zijn jullie het perfecte team om een bank te beroven? Weten jullie uit het Spaanse Muntgebouw te ontsnappen met vele miljoenen euro’s? Om daarachter te komen, spelen jullie deze spannende en uitdagende Virtual Reality Escape Game: La Casa de Dinero.

Is jouw team stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? De Professor daagt jullie uit met opdrachten in Virtual Reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen.

Ieder team van maximaal 6 personen krijgt een Virtual Reality bril die rouleert tijdens het spel. Ook beschikt ieder team over attributen die jullie nodig hebben om samen alle raadsels op te lossen. Lukt het jullie om binnen 1,5 uur de bank te beroven? Wij wensen jullie succes!

DinerGames zijn hier te reserveren

Nikki's

Kerkplein 23, 7721 AD Dalfsen
RESERVEREN

Proeflokaal Zuid

Burgemeester Backxlaan 327
7711 AD Nieuwleusen


RESERVEREN

Restaurant Puik

Markt 48 7731 DB Ommen RESERVEREN

Het Vliegende Paard

Voorstraat 17-19
Zwolle

RESERVEREN

Grandcafe N-Joy

De Joncheerelaan 6-8 Nijverdal
RESERVEREN

Brasserie Zwakenberg

Schoolstraat 11
8102 EL Raalte


RESERVEREN

Het Buitenhuys

Raalterweg 66,  8141 RM HeinoRESERVEREN

Den Herdenbergher

Oosteinde 32,  7772 CB HardenbergRESERVEREN

Eetcafe De Gezelligeit

Bibenstraat 40, 7447 CL Hellendoorn
RESERVEREN

Bedrijfsuitje

Ben je met een grote groep? Geen enkel probleem. La Casa de Dinero is met meerdere teams tegelijk te spelen. Je strijd dan niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Welk team maakt als eerste de miljoenen euro’s buit? Pas op! Roep antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee.

Naast dat je bij ons kan komen spelen, kunnen wij La Casa de Dinero ook op locatie neerzetten. Ben je met 15 personen of misschien wel met 200, het is allemaal mogelijk met La Casa de Dinero op locatie.

 
 

VERIFICATIE