DE SCHAT VAN DAVY JONES

Welkom in de wilde oceaan vol met piraten! Ontdek de verborgen schat van de legendarische en gerenommeerde piraat Davy Jones! Werk samen met je vrienden en los het mysterie op.

De Schat van Davy Jones is een geweldige ervaring voor kinderen van 6 tm 10 jaar! Tijdens jullie laatste rooftocht is het mis gegaan, jullie zijn gevangen genomen! Vast in de gevangenis van het schip van Davy Jones broeden jullie op een plannetje voor wraak; ongezien ontsnappen en er vandoor met zijn schat! Maar er zijn meer kapers op de kust! Puzzel jullie weg door de kamer van de kapitein en het onbewoonde eiland en vindt als eerste de veelbelovende schat van Davy Jones!!

Dit avontuur is een combinatie van Real Life puzzels en Virtual Reality! Nadat ze zich hebben verkleed als echte piraten, komen de kids een hele toffe ruimte binnen met onder andere een gouden kooi met papegaai, piratenvlaggen en skeletten. We verdelen de groep in teams van maximaal 6 kids. Na het startschot gaat de tijd lopen, welk team weet als eerste de schat van Davy Jones te vinden?!

 

Neem contact op voor meer informatie